Kellonaika on nyt Ti Joulu 01, 2020 4:18 pm

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN REKISTERÖIDYT!

 

1a§ Kiroilu - Lievä kiroilu on sallittua, kunhan pysytään kohtuudessa. Liiasta kiroilusta seuraa varoitus.

1b§ Haukkuminen - Toisten haukkuminen on ehdottomasti kielletty. Siitä seuraa varoitus tai porttikielto.

Pornografia ja warez-linkit - Nämä ovat kiellettyjä foorumeillamme, kuten kaikki muutkin epäsoveliaat jutut. Tästä seuraa automaattinen banni.

Mainostaminen - Mainostaminen ja muut ansalinkit ovat KIELLETTYJÄ muualla kun allekirjoituksessa sekä mainostaminen-osiossa! Foorumien mainostaminen on kielletty.

Salasanojen ja yhteystietojen utelu - Tämäkin on erittäin kiellettyä, tästä seuraa vähintään viikon porttikielto. Jos jatkuu, 2kk bannia.

5§ Käyttäjätunnus - Käyttäjätunnus ei saa olla mikään epäsovelias tai loukkaava (Esim. jokin kirosana).

Moderaattoreiden teot - Moderaattorien teoista ei saa valittaa muuten kuin yksityisviestillä. Valituksen teet adminille.

Ilmiantaminen - Jos ilmiantaa turhasta, siitä tulee varoitus.

Valkoinen teksti - Valkoista tekstiä ei saa käyttää.

Nopanheitto - Nopanheiton väärinkäyttö on kielletty!

10§ Varoitukset - Moderaattorit ja ylläpitäjät voivat antaa varoituksia kun näkevät sen tarpeelliseksi.