Tuhon miekka, osa 1/Prologi

Siirry alas

Tuhon miekka, osa 1/Prologi Empty Tuhon miekka, osa 1/Prologi

Viesti  Erkki lähetetty La Marras 01, 2008 5:14 pm

Tällaisen lyhyen tarinasarjan päätin tehdä. En ole varma, onko kovinkaan hyvä, mutta toivottavasti on. Smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Érius seisoi pienellä mäennyppylällä katsoen lähellä olevaa kaupunkia. Kaupunki oli täynnä kivisiä, matalia rakennuksia, joista osa oli kauppoja tai vastaavia. Kaupungin keskustassa oli suuri linnoitus, jossa asui kaupungin johtaja. Tämä oli tunnettu raakamaisuudestaan, koska tappoi useita viattomia päivittäin. Èriuksen paras kaveri oli Eric, jonka hän oli tuntenut jo viisitoista vuotta, ja oli itse 26-vuotias. Érius näki Ericin itkuisena mäen alapäässä, ja käveli tämän luokse.
''Veljesi on kuollut. Hänet surmattiin miekalla'', Eric kertoi surullisena katsoen Ériusta silmiin.
''Kuka saatana sen on tehnyt?'' Èrius huudahti itkuun purskahtaen.
''En tiedä. Mies nähtiin vilaukselta, ja hän näytti kuulemma aivan siltä murhaajalta, nimi taisi olla Àrkhimes'', Eric sanoi hetken mietittyään. Érius vilkaisi viereiseen metsään, jossa Àrkhimeseen arveltiin asuvan.
''Menen tuonne ja tapan sen paskan!'' Érius huudahti raivoissaan, ja lähti kävelemään kohti metsää.

Hän juoksenteli metsässä ympäriinsä kuin päätön kana, kunnes lösi pienen talon, jonka savupiipusta tuli savua.
''Tuolla se on'', Érius mietti, ja vetäisi miekkansa esille. Hän juoksi ovelle, ja potkaisi sen auki. Sisällä istui mies tuolilla lukien kirjaa. Kuultuaan oven äänen, tämä vetäisi tikarinsa esiin.
''Ei olisi kannattanut tulla tänne'', mies sanoi murhaava katse silmillään.
''Sinä saasta murhasit veljeni!'' Èrius huudahti, ja viskasi tuolin miestä kohti.
''Minä en ole murhaaja'', mies vastasi väistäessään tuolia. ''Olen tämän metsän vartija, enkä murhaaja'', hän jatkoi ihmetellen. Molemmat katsoivat toisiaan, kunnes Érius sai suunsa avattua.
''Jos sinä et murhannut veljeäni, niin kuka sitten?'' Èrius ihmetteli, ja katsoi ympärilleen.
''Luulen, että murhaaja on Árkhimes'', mies vastasi, ja laittoi tikarinsa pois, samalla kun Ériuskin teki niin. Èrius näki huoneen pöydällä miekan, jonka terässä luki jotain.
''Mitä tuossa lukee?'' Èrius kysyi katsoen miekkaa.
''En ole varma, mutta tiedän, että tuo miekka voisi tuhota vaikka kokonaisen kaupungin, jos sitä haluaisi käyttää'', mies sanoi pelottavaan sävyyn, ja nosti miekan käteensä. ''Minä olen tämän miekan vartija, joten ainoa tehtäväni on suojella tätä miekkaa'', hän jatkoi miekka käsissään.
Hän oli juuri laskemassa miekkaa käsistään, kun ikkunasta lensi nuoli seinään, ja nuolen varressa oli viesti: Tuo Tuhon miekka huomenna keskipäivällä suuren puun luokse. Jos miekkaa ei näy, sinä ja kaikki muutkin ihmiset kuolevat.
''Se perkeleen Árkhimes...'', mies sanoi vihaisena. ''Minulla ei ole aikomustakaan antaa miekkaa''
Érius oli jo rynnännyt ovesta ulos miehen perään. Hän näki miehen juostessaan, ja yritti juosta tämän kiinni. Èrius oli juuri saamassa miehen kiinni, kun tippui ansakuoppaan.
''Juuri näin'', Érius sanoi itselleen tympääntyneenä. Hän nosti kätensä, ja alkoi kavuta ylöspäin.

Noin minuutin päästä hän pääsi ylös, mutta silloin mies oli jo kadonnut, niin hän ainakin luuli, kunnes tikari lensi juuri hänen päänsä vierestä.
''Paska!'' Érius huudahti ja hyppäsi maahan. Tikari tarttui viereiseen puuhun, josta Érius nappasi sen. Hän nousi taas seisomaan, ja katseli ympärilleen.
''Tule esiin!'' hän huudahti, ja tuijotti heiluvaa oksaa. Ilma oli tyyni, joten tuuli se ei voinut olla. Èrius vetäisi miekkansa esille, ja käveli kohti puuta, jonka oksa heilui. Hän oli aivan puun vieressä, kun mies lähti juoksuun. Tällä kertaa hän ei ehtinyt kovinkaan kauas, kun Èrius heitti tikarinsa miehen jalkaan. Hän juoksi miehen luokse, ja kyykistyi tämän viereen.
''Miksi haluat miekan?'' Èrius kysyi vihaisena hakaten miehen päätä maahan. Mies piti suunsa kiinni, ja tilaisuuden tullen iski tikarinsa itsensä päähän.
''Hitto vieköön'', Èrius mietti, ja lähti takaisin taloa kohti.

Hän saapui talon luokse, ja perillä näki oven olevan auki. Juosten hän meni taloon sisälle, ja näki miehen kuolleena maassa. Se oli Tuhon miekan vartija. Heti ensimmäisenä hän katsoi pöydälle, jossa miekka oli. Se oli poissa. Èrius alkoi tutkia taloa, ja löysi tiikerin karvoja, sekä palan ihmisen ihoa. Se ei ollut vartijan, josta Érius hämmentyi vielä enemmän. Hän tajusi heti, että joku oli käynyt tiikerin kanssa tappamassa miehen, joka oli taistellut vastaan. Sen jälkeen hän jatkoi tutkimista, ja löysi tikarin vartijan rinnasta. Tikari oli veressä, joten sitä oli aluksi vaikea tunnistaa, mutta Èriuksen pyyhittyä sen, hän huomasi, että se oli samanlainen tikari kun läheisen kaupungin kuninkaan tikari.

Sillä välin Eric ihmetteli kukkulan luona, missä Érius viipyi. Hän päätti rohkaista mielensä, ja juoksi metsään. Hän yritti mennä samaan suuntaan kuin Ériuskin. Hetken päästä hän löysi talon, ja näki Èriuksen sisällä. Eric jatkoi juoksuaan, ja pääsi lopulta talon ovelle.
''Mitäs sinä täällä teet?'' hän kysyi, kun Èrius kääntyi ihmeissään häneen päin. Èrius kertoi koko tarinan, ja Eric kuunteli kiinnostuneena, ja katseli samalla taloa. Èriuksen lopetettua, molemmat poistuivat talosta Èriuksen johdolla. He palasivat ensin kukkulalle, ja sitä kautta läheiseen kaupunkiin. Molemmat juoksivat kaupungin johtajan taloa kohti, ja perillä heitä odotti monta vartijaa.
''Johtajalla on teille asiaa'', yksi vartijoista sanoi, ja he päästivät Ericin sekä Èriuksen sisään. He hiipivät johtajan huoneeseen, ja huomasivat siellä Árkhimesen puhumassa johtajalle.
''Sain Tuhon miekan, ja vartija on kuollut'', Árkhimes kertoi johtajalle ojentaessaan miekkaa.
''Hyvää työtä'', johtaja sanoi, kun näki Ériuksen ja Ericin.
''Petturi!'' Èrius huudahti johtajalle, ja viskasi maasta löytyneen tikarin tätä kohti. Tikari upposi johtajan vatsaan, jolloin Árkhimes otti Tuhon miekan, ja käveli Ériusta kohti, joka seisoi paikallaan miekka kädessään.
''Ette mahda minulle mitään'', Árkhimes nauroi, ja oli jo metrin päässä Ériuksesta, kun iski miekkansa tätä kohti. Èrius torjui iskun miekallaan, ja naurahti. Árkhimes suuttui tästä enemmän, ja iski toisen kerran, jolloin Èrius väisti iskun, ja viilsi Árkhimeselle viillon reiteen.
''Kadut vielä syntymääsi'', Árkhimes sanoi, ja heitti pöydällä olleen tikarin Ériusta kohti, jonka tämä väisti.

Taistelua jatkui noin kymmenen minuuttia, kunnes molemmat olivat väsyneitä. Èrius iski miekkansa Árkhimesen käteen, jolloin tämä viilsi miekallaan Èriuksen ranteeseen syvän viillon.
''Ai saatana!'' Èrius huudahti kivusta, ja tökkäsi miekallaan Árkhimesta vatsaan. Molemmat olivat veressä, kun vartijat tulivat eroittelemaan heitä toisistaan. Siinä samassa Árkhimes hyppäsi ikkunasta ulos, ja juoksi metsään, josta Tuhon miekka varastettiin.
''Mitä tapahtui?'' yksi vartijoista kysyi.
''Kylämme johtaja palkkasi Árkhimesen tappamaan Tuhon miekan vartijan, ja tuomaan miekan itselleen'', Èrius kertoi lyhyesti, jolloin johtaja naurahti. Hän näytti tikaria ja haavaa vartijoille.
''Tuo mies teki sen!'' hän huudahti ja osoitti Èriusta, jolloin vartijat kääntyivät tätä kohti.
Erkki
Erkki
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 565
Ikä : 26
Registration date : 25.09.2008

Hahmon sivu
Dollarit: 100
F-kulta: 14
Lotto-voitot: 0

Näytä käyttäjän tiedot http://fope.omapalsta.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Tuhon miekka, osa 1/Prologi Empty Vs: Tuhon miekka, osa 1/Prologi

Viesti  Samueli lähetetty La Marras 01, 2008 5:18 pm

Tuhon Miekka on muuten Star Wars-romaani.
Samueli
Samueli
The King Of Boards
The King Of Boards

Viestien lukumäärä : 342
Registration date : 08.10.2008

Hahmon sivu
Dollarit: 10
F-kulta:
Lotto-voitot: 0

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Tuhon miekka, osa 1/Prologi Empty Vs: Tuhon miekka, osa 1/Prologi

Viesti  Erkki lähetetty La Marras 01, 2008 5:22 pm

Jaa, no, ei se paljoa haittaa.
Erkki
Erkki
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 565
Ikä : 26
Registration date : 25.09.2008

Hahmon sivu
Dollarit: 100
F-kulta: 14
Lotto-voitot: 0

Näytä käyttäjän tiedot http://fope.omapalsta.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Tuhon miekka, osa 1/Prologi Empty Vs: Tuhon miekka, osa 1/Prologi

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa